Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Elérhetőség
Cégnév / Név:
HempCsepp
Cím:
1192 Budapest, Pannónia út 39. I. em. 5.
Telefon:
+36-30/975-9862
Áruház neve:
HempCsepp
Adószám:
41388761-1-43
Nyilvántartási szám:
58076273
Nyilvántartásba vétel dátuma:
2023.03.23.
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Budapest Fővárosi XX. Kerületi Önkormányzat
Bankszámlaszám:
10918001-00000121-83120008
IBAN:
HU52109180010000012183120008
Kapcsolattartó neve:
HempCsepp
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-30/975-9862
Kapcsolattartó e-mail címe:
info [kukac] hempcsepp.hu
OKNYIR száma:
340583/B/1
Cégnév:
Pethes Gábor egyéni vállalkozó
Székhely:
1205 Budapest, Mártírok útja 10. fs.em. 4.ajtó
Szállítás
GLS házhozszállítás
mygls_api
A házhoz szállítás GLS futárszolgálattal történik és általában 1 munkanapot vesz igénybe. A csomagokra konkrét kiszállítási időgaranciát nem vállalunk. Vásárlóink a kézbesítésről e-mail és sms értesítést kapnak. A csomag átvételekor a futárnál az utánvét összegét készpénzzel vagy bankkártyával is kiegyenlítheti.

Kiválóan felépített hálózatával gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok már a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

A hatalmas GLS HUB mellett 89 depó és több mint 2200 futár gondoskodik arról, hogy a csomagok a megfelelő szortírozást követően minél előbb eljuthassanak a címzettekhez. A házhozszállítás mellett 1700 átadópontból (GLS CsomagPontok és GLS Automaták) álló hálózatával a GLS ebben a szegmensben is országos lefedettséget kínál.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
1 690 Ft
15 000  Ft
-
ingyenes
GLS automata és csomagpont
mygls_api_dropoffpoints
A GLS csomagpontra vagy automatába szállítás általában 1 munkanapot vesz igénybe. A csomagokra konkrét kiszállítási időgaranciát nem vállalunk. Vásárlóink a kézbesítésről e-mail és sms értesítést kapnak.

Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével.

A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
1 690 Ft
15 000  Ft
-
ingyenes
Foxpost csomagautomatába szállítás
foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelését bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéri, nem kell egész nap a futárra várnnia. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1-2 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheti.

Fontos: az AUTOMATÁKNÁL KIZÁRÓLAG BANKKÁRTYÁVAL TUD FIZETNI. Csomagját 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheti. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheti az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt talál.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
1 690 Ft
15 000  Ft
-
ingyenes
MPL házhozszállítás
mpl
Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. Ezzel a szállítási móddal a lakhelyére, munkahelyére, vagy bármely egyéb címre kérheti a csomag kiszállítását.

Logisztikai költség (Postára szállítási díj): bruttó 2000 Ft
Szállítási költség: 1 990 Ft
MPL PostaPont
postapont
Ezzel a szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba, MOL töltőállomásokra, COOP üzletekbe és csomagautomatákba kérheti a csomag kiszállítását.

Logisztikai költség (Postára szállítási díj): bruttó 2000 Ft
Szállítási költség: 990 Ft
Fizetés
Bankkártyás fizetés
A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. 

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.
Bővebb információ: https://www.simple.hu/Fooldal
simplepay_hu_v2
Előre utalás
Előre utalás esetén, kérjük mindenképp tüntesse fel átutaláskor a "megjegyzés" rovatban a MEGRENDELÉS AZONOSÍTÓJÁT, melyet az Automata megrendelés visszaigazolás email tárgyában, ill. az Automata megrendelés visszaigazolás email-ben szereplő "Megrendelés adatok" -nál is megtalál.

Az utaláshoz szükséges adatok az "Automata megrendelés visszaigazolás" email-ben találhatók. Sikeres tranzakciót követően - amint beérkezett a megrendelés összege - megkezdjük a rendelés feldolgozását és kiszállítását.
Utánvét
Házhoz szállítás esetén az utánvét összegét a csomag átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával is kiegyenlítheti a futárnál. Amennyiben GLS Automatába, vagy Foxpost csomagautomatába kérte a szállítást, átvételkor az automatánál kizárólag bankkártyával tud fizetni.

Utánvét kezelési költség: 490 Ft