Kedves Vásárlóink! Szabadság miatt webáruházunkban 2024. július 10-17. között a kiszolgálás és az ügyfélszolgálat szünetel. Megértésüket köszönjük!

A nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Szervező:

 • A hempcsepp.hu webáruház és annak hivatalos Facebook oldalának üzemeltetője – Hackl Norbert egyéni vállalkozó (1192 Budapest, Pannónia út 39. I.em.5., nyilvántartási szám: 53411741, adószám: 69596861-1-43)

Játékosok:

 • A szervező által meghirdetett nyereményjátékban minden Facebook adatlappal rendelkező személy részt vehet.

Nyereményjáték mechanizmusa:

 • A szervező a nyereményjátékot a játékosok részére a szervező hivatalos Facebook oldalán (https://www.facebook.com/hempcsepp.hu/) hirdeti meg.
 • A nyereményjáték 2022. február 8. 15:00 – 2022. február 14. 20:00 között zajlik.
 • A nyeremények kisorsolására 2022. február 15-én kerül sor. A sorsolás nyerteseit a szervező hivatalos Facebook oldalán teszi közzé. Amennyiben a sorsolás győztesei a kihirdetéstől számított 5 napon belül nem jelentkeznek a nyereményért, akkor a szervező privát üzenetben keresi fel Őket.
 • A sorsolás győztesei a nyereményeket Foxpost házhoz szállítással vagy Foxpost csomagautomatába kért szállítással vehetik át, teljesen díjmentesen.

Nyereményjáték időtartama:

 • A nyereményjáték kezdő időpontja 2022. február 8. 15:00
 • A nyereményjáték záró időpontja 2022. február 14. 20:00

Sorsolás:

 • A nyereményjáték sorsolásának időpontja 2022. február 15. 20:00
 • A győztesek kihirdetésének időpontja 2022. február 15. 21:00

Nyeremények:

 • A szervező által meghirdetett nyereményjáték keretében az alábbi nyereményeket sorsolja ki:

A nyeremények pénzre át nem válthatók.

Moderálás:

 • A szervező fenntartja a jogot, hogy minden felhasználói tartalom közlését megtagadja, a felhasználói tartalmat moderálja vagy eltávolítsa. A szervező fenntartja továbbá a jogot, hogy visszautasítsa vagy törölje az (alábbiakban meghatározott) kifogásolható tartalmakat és/vagy bármely olyan felhasználói tartalmat, melyet saját belátása szerint jogsértőnek vagy oda nem illőnek talál, és a felhasználót kizárja a játékból. A szervező saját kizárólagos belátása szerint megőrizhet bizonyos felhasználói tartalmakat, továbbá ha jogszabály ezt kívánja, vagy ha a szervező ésszerű belátása szerint a felhasználók vagy személyes biztonságának védelme érdekében erre szükség van, nyilvánosságra is hozhatja a felhasználói tartalmat. A szervező nem szavatolja a felhasználói tartalmak pontosságát, teljességét vagy minőségét. A szervező kizárja felelősségét a bármely felhasználói tartalomban szereplő hibából vagy hiányosságból, vagy a bármely, a Facebook oldalon közzétett vagy egyéb módon továbbított felhasználói tartalom felhasználásából származó bármilyen kárért vagy veszteségért. A felhasználónak kell mérlegelnie, mielőtt a felhasználói tartalomban szereplő információra hagyatkozna, mivel a felhasználói tartalom téves vagy egyéb módon félrevezető információt tartalmazhat.

Adatkezelés:

 • A szervező jelen részvételi- és játékszabályzatnak, valamint az adatvédelemre vonatkozó törvényeknek megfelelően kezeli a nyereményjátékban résztvevők személyes adatait.
 • A játékos téves adatszolgáltatásából (postázási cím elírása, hibás e-mail cím, név elírása stb.) eredően felmerülő problémák miatt a szervezőt felelősség nem terheli.
 • A szervező az Ön személyes adatait az Ön önkéntesen adott, előzetes és részletes tájékoztatáson alapuló kifejezett hozzájárulása alapján kezeli. A nyereményjátékban történő részvétellel Ön kifejezetten hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez. Ön a nyereményjátékban való részvétellel kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz, hogy abban az esetben, ha nyertes lesz, akkor a szervező az Ön nevét nyilvánosságra hozza a szervező hivatalos Facebook oldalán. Ön kifejezetten elfogadja és tudomásul veszi, hogy nem jogosult ellenszolgáltatásra az adatainak a nyereményjátékkal összefüggésben történő nyilvános közzétételéért. A nyereményjátékban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes, azonban Ön tudomásul veszi, hogy amennyiben nyertessé válása esetén nem adja meg a nyeremény átadásához szükséges adatokat, az a játékból való kizáráshoz vezet, azaz elveszti a jogosultságát a nyereményre.
 • A kezelt személyes adatok köre: a szervező (továbbiakban adatkezelő) azon személyes adatait kezeli, melyeket Ön a nyereményjátékban történő részvétel során önkéntesen adott meg az adatkezelőnek (például név, e-mail cím, levelezési cím, továbbiakban: személyes adat)
 • Az adatkezelés célja: az adatkezelő jogosult az Ön személyes adatait a nyereményjátékban való részvétel, illetve a nyeremény átadásának lebonyolítása céljából kezelni.
 • Adatkezelő, adatfeldolgozó: az Ön személyes adatainak kezelése során az adatok feldolgozását a hempcsepp.hu webáruház tulajdonosa végzi.
 • Adatkezelés időtartama: az adatkezelő az Ön személyes adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig, de legkésőbb a nyereményjáték végéig jogosult kezelni.
 • Adatbiztonság: az adatkezelő biztosítja az Ön személyes adatainak biztonságát, továbbá végrehajtja azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, melyek az Ön személyes adatainak megfelelő szintű védelmét garantálják.
 • Hozzájárulás visszavonása: az adatkezelő tájékoztatja Önt, hogy hozzájárulását bármikor, bármilyen korlátozás vagy indoklás nélkül díjmentesen visszavonhatja az alábbi e-mail címre küldött e-mail útján (info@hempcsepp.hu).

Jogorvoslat:

 • Az adatkezelő ezúton tájékoztatja Önt, hogy az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”) értelmében az Infotv-ben meghatározott feltételek szerint Ön: (i) jogosult az adatkezelőtől az adatainak kezeléséről tájékoztatást kérni (ii) kérheti az adatkezelőtől az adatainak a helyesbítését, jogainak megsértése esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.) vagy bírósághoz fordulhat.

A nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat játékos általi elfogadása:

 • A játékos a nyereményjátékban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen részvételi- és játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt.

Záró rendelkezések:

 • A nyereményjáték tekintetében a magyar jogszabályok az irányadók. A nyereményjáték során a jelentkezésekkel összefüggésben szerzett valamennyi adat csak a jelentkezők által a jelentkezéskor adott hozzájárulásnak, a jelen részvételi- és játékszabályzatnak és a Facebook elveknek megfelelően használható fel.
 • A nyereményjátékot a Facebook nem szponzorálja, nem támogatja és nem hozható kapcsolatba vele. A játékos az adatait a nyereményjáték szervezőjének bocsátja rendelkezésére, nem a Facebooknak. A játékos által megadott információk csak a nyereményjáték adminisztráció céljára lesznek felhasználva. A Facebook nem vesz részt a nyereményjáték szervezésében, ezért a nyereményjátékban való részvétellel kapcsolatban teljes körűen és hiánytalanul mentesül a nyereményjátékból eredő kötelezettségek alól.

A webáruházunkban fellelhető termékek nem minősülnek gyógyszernek, nem helyettesítik a felírt gyógyszereket. Amennyiben bármilyen kérdése van a termékek használatával kapcsolatban, illetve az esetlegesen felmerülő gyógyszerkölcsönhatások miatt, mindenképp konzultáljon orvossal, mielőtt elkezdené használni webáruházunk termékeit. Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy valamilyen betegségben szenved, azonnal forduljon orvoshoz. A honlapon előforduló információk nem számítanak orvosi szakvéleménynek vagy szakmai tanácsadásnak. Weboldalunkon általános információk találhatók aromaterápiás olajokról, szájápolási termékekről, étrend-kiegészítőkről, kozmetikumokról, illóolajokról, egészségről, egészséges táplálkozásról, és egészséges életmódról, mely információk egyike sem állítja, hogy a webáruházunkban megtalálható és megvásárolható termékek bármelyike kezeli vagy gyógyítja a betegségeket. A hempcsepp.hu és annak összes aldomain -jén található információk nem minősülnek nyilatkozatnak és nem vállalnak garanciát  a honlapon található termékek, és azok alkalmazásával kapcsolatos információkért. A weboldal használatával Ön elfogadja a fent leírtakat, valamint elfogadja az Adatkezelési tájékoztatót és annak összes feltételét. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a hempcsepp.hu és annak összes aldomain -je teljes tartalmát szerzői jog védi, mely tartalom bármilyen formában történő felhasználása, kizárólag a hempcsepp.hu weboldal jogtulajdonosának kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

webshopper.hu
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz