Gomba & Kender

Gomba & kender olaj - a természet ajándéka

Gomba és kender kivonat természetes és csodálatos kombinációja az Atlasz és a Himalája cédrusok prémium minőségű cédrusolajával

Nézet:

Gomba

A gyógyhatású gombákat évezredek óta használják a jó közérzet és a hosszú élettartam elősegítésére. Ezek a gyógygombák erősíthetik az immunrendszert, csökkenthetik a gyulladást, megelőzhetik a betegségeket, élesíthetik az elmét, több energiát adhatnak, megnyugtathatják az idegrendszert, segíthetnek a jó minőségű éjszakai alvásban, vagy akár a rák elleni küzdelemben is.

A gombának bámulatos ereje van. Nem csak a mi szervezetünkre lehet jótékony hatással, fontos szerepet játszanak bolygónk egészségében is. Kimutatták, hogy olyan enzimeket választanak ki, amelyek lebontják a műanyag szénhidrogén kötéseit, ezáltal segíthetnek a környezetből és a talajból származó méreganyagok eltávolításában, mely folyamatot mikomediációként ismerünk.

Kender olaj - a természet ajándéka

A Medihemp első alkalommal kombinálta ezt a két kiváló minőségű hatóanyagot, mely ötvözet önmagáért beszél. A gomba és a kender egyvelege segíthet a szervezet egyensúlyát, természetes módon helyreállítani. Az egyedülálló formulát a vitaminok, fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok és nyomelemek harmonikus spektruma jellemzi. Előállításához kizárólag a gomba termőtestét használják, az enzimek, a vitaminok és nyomelemek maximális tartalmának biztosítására. Adalékanyagok, tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül készítik, a 100% -ban BIO, VEGÁN és GMO -mentes produktumokat.

Az olyan létfontosságú gombákat, mint a Reishi, a Cordyceps vagy a Hericium, már több mint 2000 éve használják a tradicionális kínai orvoslásban, felismerve azok vitalizáló erejét is. Ezek a gombák két nagyon különleges összetevőt tartalmaznak: poliszacharidokat és triterpéneket, melyek segíthetnek az egészséghez szükséges egyensúly fenntartásában.

Lehetséges terápiás hatások

Azt a gombát nevezzük gyógyhatású gombának, amely emberi fogyasztásra alkalmas, és egészségjavító tulajdonságokkal rendelkezik, melyek - a teljesség igénye nélkül - a következők lehetnek:

  • segíthet az immunrendszer kiegyensúlyozásában,
  • az energia és a fókusz növelésében,
  • az idegrendszer megnyugtatásában,
  • gyulladáscsillapító hatása révén segíthet különböző gyulladásos betegségekben,
  • biztosíthatja a szükséges antioxidánsokat,
  • neuroprotektív és neuroregeneratív tulajdonságokkal rendelkezhet,
  • jótékony hatással lehet a vércukorszint stabilizálására,
  • segíthet a rák elleni küzdelemben.

Ebben a kategóriában fellelhető termékeink, a Medihemp speciálisan erre a célra kifejlesztett, kíméletes kivonási módszerével készülnek, mely eljárás lehetővé teszi, hogy a legjobbat hozzák ki a gyógyhatású gombákból. A készítmények alkotóelemei közt megtalálható a vörös rovarrontógomba (Cordyceps militaris), a reishi (Ganoderma lucidum), azaz a pecsétviaszgomba, a süngomba (Hericium erinaceus) - vagy más néven oroszlánsörény gomba -, a chaga (Inonotus obliquus), azaz a hamvaskéreg gomba - vagy más néven terülő rozsdástapló, és a fafülgomba (Auricularia auricula-judae) - vagy más néven júdásfülgomba. A gyógygomba lehetséges terápiás és élettani hatásait már ősidők óta ismerni vélik, elsősorban a távol-keleti országokban, mint például Japánban, Kínában, Koreában és Malajziában. Manapság egyre elterjedtebb a használata, különböző betegségek tüneteinek enyhítésére.

Kivonatok

A weboldalunkon található összes gyógyhatású gomba és kenderolaj készítményben, az Atlasz és a Himalája cédrusok prémium cédrusolajával együtt, az értékes és magas koncentrációjú gomba kivonat képezi az alapot. Az értékes cédrusolaj növeli a gomba összetevőinek biológiai hozzáférhetőségét. Ehhez hozzáadódik az antioxidáns terpén, az asztaxantin - mely felelős a feltűnő vörös színért -, és az E -vitamin. Ezek együttesen védőpajzsot hozhatnak létre a szabad gyökök ellen. A magas E -vitamin-tartalom biztosíthatja a napi szükséglet 30% -át, és segíthet megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől. Ehhez adódik hozzá a 100% -ban BIO és organikus kenderolaj, mely teljessé teszi ezt az egyedülálló formulát.

Vélemények

A gyógyhatású gombák iránti kereslet az elmúlt években világszerte megnőtt. Webáruházunk felületén - a termékek adatlapján - Látogatóink és Vásárlóink véleményezhetik webáruházunkat / az általuk használt termékeket. Vélemény írásakor - az Adatkezelési tájékoztató elfogadásával egyetemben - név, illetve e-mail cím megadása szükséges, de a weboldalon kizárólag a név, és a termékről / webáruházunkról írt vélemény lesz látható.

 GMO -mentes |  100% Vegán |  BIO és Organikus kenderből készült termékek

A webáruházunkban fellelhető termékek nem minősülnek gyógyszernek, nem helyettesítik a felírt gyógyszereket. Amennyiben bármilyen kérdése van a termékek használatával kapcsolatban, illetve az esetlegesen felmerülő gyógyszerkölcsönhatások miatt, mindenképp konzultáljon orvossal, mielőtt elkezdené használni webáruházunk termékeit. Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy valamilyen betegségben szenved, azonnal forduljon orvoshoz. A honlapon előforduló információk nem számítanak orvosi szakvéleménynek vagy szakmai tanácsadásnak. Weboldalunkon általános információk találhatók aromaterápiás olajokról, étrend-kiegészítőkről, kozmetikumokról, illóolajokról, egészségről, egészséges táplálkozásról, és egészséges életmódról, mely információk egyike sem állítja, hogy a webáruházunkban megtalálható és megvásárolható termékek bármelyike kezeli vagy gyógyítja a betegségeket. A hempcsepp.hu és annak összes aldomain -jén található információk nem minősülnek nyilatkozatnak és nem vállalnak garanciát  a honlapon található termékek, és azok alkalmazásával kapcsolatos információkért. A weboldal használatával Ön elfogadja a fent leírtakat, valamint elfogadja az Adatkezelési tájékoztatót és annak összes feltételét. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a hempcsepp.hu és annak összes aldomain -je teljes tartalmát szerzői jog védi, mely tartalom bármilyen formában történő felhasználása, kizárólag a hempcsepp.hu weboldal jogtulajdonosának kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.