CBG olaj

CBG olaj | CBG olaj hatása

A CBG olaj más kannabinoidokhoz hasonlóan fájdalomcsillapító hatással lehet a szklerózis multiplex-el, vagy a rák és annak kezelésével járó fájdalom esetén

3 termék 1 3

CBG olaj

A CBG olaj más kannabinoidokhoz hasonlóan fájdalomcsillapító hatással lehet a szklerózis multiplex-el, vagy a rák és annak kezelésével járó fájdalom esetén. Bár a CBG -vel - és a többi kannabinoiddal - kapcsolatban végzett humán kutatások még gyerekcipőben járnak, a CBG terápiás hatásait a kutatók folyamatosan vizsgálják. Sok tanulmány született, és számos preklinikai vizsgálat zajlott az elmúlt évek alatt, melyeknél sok esetben sikerült fényt deríteni a vegyület lehetséges jótékony hatásaira.

CBG olaj hatása

  • Enyhítheti a fájdalmat - A CBG - ahogyan más kannabinoid is - fájdalomcsillapító hatással lehet bizonyos betegségek esetén, mint például a szklerózis multiplex, vagy a rák és annak kezelése során keletkező fájdalom.
  • Lassíthatja a daganatok növekedését - Egy 1998 -ban végzett tanulmány szerint a CBG a rákos sejtek ellen magas növekedés-gátló hatást fejthet ki. Egy 2009 -ben publikált tanulmányban arról írtak, hogy a CBD, a CBG és más kannabinoidok lassíthatják a különböző daganatok és ráksejtek növekedését.
  • Csökkentheti a gyulladást - A CBG - ahogyan más kannabinoid is - képes lehet a gyulladás csökkentésére a gyulladást előidéző molekulákat célozva, például a gyulladásos bél- és Crohn-betegség esetében.
  • Stimulálhatja a csontképződést és a csont gyógyulását - Egy 2007 -ben végzett tanulmányban kiderült, hogy a CBG stimulálhatja a csontvelő őssejteket a CB2 receptoron keresztül. A kutatók ebből arra következtettek, hogy a CBG - ahogyan más kannabinoid is - segíthet a csonttörés gyógyulásában, az új csontképződés elősegítésével.
  • Gombaellenes és antibakteriális hatása lehet - Egy 2008 -ban végzett tanulmányban a CBG hatékonynak bizonyult az MRSA (Methicillin-resistens Staphylococcus aureus) ellen, mely egy meglehetősen elterjedt antibiotikum-rezisztens baktériumtörzs.
  • Jótékony hatással lehet a Glaukómára - Egy 1990 -ben végzett tanulmány szerint a CBG növelheti a csarnokvíz áramlását, mely csökkentheti a szemnyomást glaukóma esetén.
  • Segíthet a depresszió és a szorongás kezelésében - Egy 2016 -ban közzétett jelentés arról számolt be, hogy a CBG - ahogyan más, nem-pszichotróp kannabinoid is - megfelelő alternatíva lehet a szorongás és a depresszió kezelésében.
  • Neuroprotektív hatása lehet - Egy 2012 -ben közzétett tanulmányban a kutatók, a CBG gyulladáscsökkentő és neuroprotektív tulajdonságáról írtak, mely segíthet mérsékelni a szklerózis multiplex tüneteit. Egy másik, 2015 -ben végzett tanulmány szerint a CBG, neuroprotektív hatása révén, mozgás- és állapotjavulást eredményezhet a Huntington-kór esetében, megvédve az idegsejteket a degenerációtól. Egy 2018 -ban közzétett tanulmányban arról tettek említést, hogy a CBG az ideggyulladás és az oxidatív stressz okozta neurodegeneráció megelőzésében és kezelésében is ígéretes lehet.

Vásárlás megbízható forrásból

 Labortesztelt |  GMO -mentes |  100% Vegán |  Organikus kenderből készült termékek

Weboldalunkon kizárólag megbízható és hitelesített forrásból származó termék található. Az olaj összetevői, egytől egyig biogazdálkodásból származnak. Az organikus kenderből készült, CBG -ben gazdag készítmény GMO -mentes és 100% -ig VEGÁN. A kínálatunkban található összes termék független laboratóriumok által bevizsgált, és minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, melyek a termékek alatt megtalálhatók. Vásárláskor hasznos lehet, ha követjük azokat a szempontokat, melyek a CBD termékek beszerzésekor is általánosan jellemző: mindig a termék mg hatóanyag-tartalmát figyeljük és kizárólag olyan helyen vásároljunk, ahol lekövethető a termékek eredete és minősége. Webáruházunk, az osztrák Medihemp hivatalos magyarországi viszonteladójaként üzemel, kiváló minőségű termékeink elérhetőségét, megbízható partnereink garantálják.

Adagolása

A CBG megfelelő adagolása egyénenként változó. Ennek legfőbb oka, hogy minden embernek - és a legtöbb állatnak - az endokannabinoid rendszere egymástól eltérő állapotban van. Ez a szervezetben található fiziológiai rendszer, fontos szerepet játszik a betegségek kialakulásában és kezelésében, ezért nélkülözhetetlen a megfelelő működése az egészséghez szükséges egyensúly fenntartásához. A CBG hozzájárulhat az endokannabinoid rendszer optimális működéséhez. Mivel szervezetenként eltérő az aktuális állapota, nem igazán beszélhetünk általánosságban a CBG adagolásáról.

Adagolási javaslat a kezdeti időszakban

Amikor először használunk CBG olajat, mindenképp érdemes kis adaggal kezdeni. Ez lehet 10-15 mg / nap, de persze függ az adott szervezet fiziológiai állapotától. A dózis bevitelét egy, vagy akár több részletben is végezhetjük. Fontos, hogy megfigyeljük szervezetünk reakcióit és tanulmányozzuk az esetleges változásokat. A kezdeti adag 1-3 héten keresztül megfelelő lehet, hiszen a kannabinoidok zsírban tárolódnak és nagyjából ennyi időre van szükségük ahhoz, hogy beépüljenek a szervezetbe és kifejthessék a teljes hatást. Fontos, hogy csak kis mennyiséggel érdemes emelni a dózist és továbbra is figyelje a lehetséges változásokat, mert könnyedén túllépheti az ideális adagot. A kannabinoidok bevitelekor egy úgynevezett haranggörbe hatás érvényesül, melyet úgy írhatnánk le a legegyszerűbben, hogy az alacsony és a magas dózis képes lehet teljesen ellentétes hatást kifejteni.

Kezdeti adagolás javaslat (amennyiben még soha, vagy csak alkalomadtán használt olajat):

  • Rázza fel az üveget, hogy megbizonyosodjon a kannabinoidok és más hasznos növényi vegyületek egyenletes eloszlásáról.
  • Ajánlott kezdeti mennyiség: 10-15 mg naponta, 2 vagy 3 alkalomra lebontva. Amennyiben néhány nap elteltével nem tapasztal jelentős változást, fokozatosan emeljen az adagon, majd újabb néhány napig tartsa a már megemelt mennyiséget.

Fontos! Ne használja a CBG olajat, ha Ön terhes vagy szoptat, illetve, ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége. A készítmény nem gyógyszer, nem betegségek megelőzésére, gyógyítására vagy kezelésére szolgál. Szembe kerülés esetén óvatosan öblítsük ki a készítményt vízzel. A terméket csak a csomagoláson feltüntetett módon alkalmazza és adagolja!

Adagolással kapcsolatos további információkért kattintson IDE », vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

A webáruházunkban fellelhető termékek nem minősülnek gyógyszernek, nem helyettesítik a felírt gyógyszereket. Amennyiben bármilyen kérdése van a termékek használatával kapcsolatban, illetve az esetlegesen felmerülő gyógyszerkölcsönhatások miatt, mindenképp konzultáljon orvossal, mielőtt elkezdené használni webáruházunk termékeit. Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy valamilyen betegségben szenved, azonnal forduljon orvoshoz. A honlapon előforduló információk nem számítanak orvosi szakvéleménynek vagy szakmai tanácsadásnak. Weboldalunkon általános információk találhatók aromaterápiás olajokról, szájápolási termékekről, étrend-kiegészítőkről, kozmetikumokról, illóolajokról, egészségről, egészséges táplálkozásról, és egészséges életmódról, mely információk egyike sem állítja, hogy a webáruházunkban megtalálható és megvásárolható termékek bármelyike kezeli vagy gyógyítja a betegségeket. A hempcsepp.hu és annak összes aldomain -jén található információk nem minősülnek nyilatkozatnak és nem vállalnak garanciát  a honlapon található termékek, és azok alkalmazásával kapcsolatos információkért. A weboldal használatával Ön elfogadja a fent leírtakat, valamint elfogadja az Adatkezelési tájékoztatót és annak összes feltételét. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a hempcsepp.hu és annak összes aldomain -je teljes tartalmát szerzői jog védi, mely tartalom bármilyen formában történő felhasználása, kizárólag a hempcsepp.hu weboldal jogtulajdonosának kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

webshopper.hu
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz